Friday, January 23, 2009

Expose Mistik....la sgt

Sejak akhir2 nih aku slalu on webcam aku, maklum la bru bli. Masih 'Hot-Hot-Chicken-Shit' (hangat2 tahi ayam). LOL. Aku bgla mmbr kolej aku (name will not be mention..nnt dier mintak royalty~) view cam aku. Dah lamer dier dok view aku, tertber dier ckp

'Saper kat blakang ko?'

Cuak gak aku...maser tuh aku tgh home alone. Jam nak dkt kul 10 mlm dah. Floor bwh gelap jer. Source lampu dtg dr tempat aku btenggek jer. Aku pusing blakang, xder per pon. Pastuh dier bg aku gambar yg dier print screen:


(Pebender kain putih blakang tuh?!)

Sbenarnyer dier nak Punk'd aku mlm tuh...tp x jd..hahaha..
WEI, FAKE LA!!!

9 comments:

epullani said...

ala cakap je kau takot sbenarnye...

berpretending lak nkaw kan...

PandaMerah said...

HAHAHAHA
siot
maner der....




shhhh
diam2 sudehhhh~

.the.bapakss!!. said...

ahaha..
ye ke ko x takot?
haha..


anyway, gambar fake ke??
=p

PandaMerah said...

hahahahaha

iman aku kuat~
HAHAHAHA

obvious la....
ko nampak bender tuh real ker?
huahauhau

Anonymous said...

oh iman ko kuat?

jap....







HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

thx :)

.the.bapakss!!. said...

seryes dow..
nmpk mcm real..
ak zoom dekat2 pun still nmpk mcm real..

ke ko saje ckp fake padahl tu btol2??
hahahaha..

=P

PandaMerah said...

(alan) yer....iman aku kuat! naper?
xcayer? ahahahahaha

(wan) mmg x r......

Iqa Rasol said...

elele cijo kn mmg pnakot!
knon je la brave tuh..padahal dlm hati...haaaaa....amek kaw!

PandaMerah said...

siot!!!!