Friday, August 8, 2008

When? OR Never?

I WILL NEVER DIE!!!

I'll take you back at the end of the year 2006....
Aku ngan mmbr2 aku pegi wayang n this trailer came out! (below)



Tgk trailer pon mmg leh anggap citer nih mesti gempak...
Then, citer xjadik kuar tahun tuh.....tukar 2007....
then tiber2...kener banned...aiyooo

Aku mmg la skit hati skit sbb citer melayu wat style film camnih...
mesti gempak! Tgk2 xjadi kuar..
ish!
Aper komen korunk?



*This could be a good malay horror/crime movie*

2 comments:

Shooke said...

mmg gempak pon klu tgk dari segi trailer.. mmg kejam gile..

tapi bhg filem penapisan ni soh buat re-do.. jgn buat kejam sangat.. nnt orang luar anggap kite sbg orang malaysia ganas sangat...

camtu laa...

tapi sbg kite.. mmg terasa nak tgk cite melayu mmg gempak habis dari segi seram/suspen/bunuh..

pastu, sampai kat melodi je.. "knp malaysia tak dapat buat satu cerita gempak?"

tak bodo ke soklan tu.. padahal mmg dah ade pon.. filem penapisan je ske ske cancel kan filem... RUGI PRODUCER + DIRECTOR.. kesian..

alymia nelyza said...

ala, malaysia semua nak banned!
pfft!

orang nak support diorang xnak tayangkan~
pftt lagi!