Monday, December 22, 2008

Family Time-OUT

Wahh!! Jumaat (19hb) hari tuh, aku ngan family aku gi Port Dickson. Ramai ar yg gi. Sumer aunties aku ader n atok aku. 2 hari jer aku duk kat PD. Kitorunk tggl kat Desa Lagoon. Aku raser aku tau naper ambik tempat tuh. Sbb dulu ader skali stay kat situh. Maser tuh arwah opah aku ader lagi. So maser aku sampai kat saner byk memory aku ingat. Mls nak emo sgt sbb dtg saner nak have fun ngan family. Sepatutnyer hari khamis harituh aku dah gi. Tp abah aku ckp x jadi. So family aku x gi r. Yang lain sumer gi. Khamis mlm tuh jugak ibu aku call suh packing. Tetiber jer nak pegi. Ader r tuh ibu aku pujuk abah aku. HAHAHAHA!!!! Mls aku nak tau psl aper ubah pikiran, janji aku dpt mandi laut! YAY!!!!! KETEPI2 SI DUGONG DAH KEMBALI....HAHAHAHAHA. Anyway here's some pics yg aku tgkp maser kat saner.

(Desa Lagoon)




(PhotoGedix)


(Tok n cucu2nyer)

PS: Tok, u're not alone. Kitorunk ader!!!
n for more pics, checkout my Myspace page.

2 comments:

epullani said...

g pd x ajak...


HARAMM...!

Schizz said...

lo..
hahahaha
ngan family la ngok!!!